Футболистите на Левски кацнаха в София след визитата си в

...
Футболистите на Левски кацнаха в София след визитата си в
Коментари Харесай

Галчев убеден: В София ще победим

Футболистите на Левски кацнаха в София след визитата си в Израел, където воденият от Николай Костов приключи при нулево тъждество с локалния Апоел Беер Шева. Защитникът на „ сините “ Патрик-Габриел Галчев приказва на Летище София след кацането на Левски на родна земя.

„ Никога не сме удовлетворени на тъждество, постоянно сме желали да побеждаваме без значение кой е противникът. Според мен не сме удовлетворени от равенството, тъй като в случай че бяхме били, щяхме да сме щастливи. Имахме 100-процевнтови обстановки, които можехме да осъществяваме и в добавеното време ударихме греда, тъй че съжаляваме, че не победихме. Според мен в София ще победим “, съобщи Патрик-Габриел Галчев.

„ Могат да натежат изпуснатите положения, тъй като Апоел Беер Шева е огромен тим. Според мен имаме огромни шансове да ги отстраним и да играем плейоф в Лигата на конференциите “, сподели още той.

„ Апоел е много добър тим, тъй че би трябвало да им отдадем заслуженото. Разбира се, Левски е любимец във всеки един мач. Феновете са нашият 12-и състезател, само че усетихме поддръжката на въпреки и дребното почитатели с български флагове на стадиона. Няма какво да се промени в тактиката на Апоел “, приключи Патрик-Габриел Галчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР