Футболистите на Челси не могат да обяснят серията от слаби

...
Футболистите на Челси не могат да обяснят серията от слаби
Коментари Харесай

Стърлинг: Разочаровани и ядосани сме

Футболистите на Челси не могат да обяснят серията от слаби резултати на британския футболен клуб, само че " сините " разполагат с доста качествени играчи и с верния управител могат още веднъж да бъдат на върха. Това мнение изрази нападателят Рахийм Стърлинг в изявление за The Sun. 

Челси загуби с 0:2 против Брентфорд и се смъкна до 11-о място в класирането. 

" Разочаровани и ядосани сме. Понякога след края на мач просто седим в съблекалнята и гледаме в нищото, тъй като не можем да разберем какво се е случило. Трудно ни е да го приемем, тъй като постоянно търсим позитивен резултат за Челси ", съобщи той за The Sun. 

Стърлинг бе притеглен от Манчестър Сити за 47.5 милиона лири през предишния юли. " Наслаждавах се на престоя ми в предходния ми клуб и завоювах доста титли. Аз обаче одобрявам новите провокации и Челси ми предложи точно това. След тези сложни времена ще бъде още по-сладко, когато един ден спечелим трофей ", продължи той. " Този тим несъмнено е доста първокласен и считам, че в случай че идващият ни управител е кадърен да поеме цялостния надзор на тима, Челси още веднъж ще бъде кандидат за купата ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР