Футболистите на Челси Н'Голо Канте и Вилиан са възстановени от

...
Футболистите на Челси Н'Голо Канте и Вилиан са възстановени от
Коментари Харесай

Канте и Вилиан готови за финала

Футболистите на Челси Н'Голо Канте и Вилиан са възобновени от травми и ще се завърнат в състава за финала на ФА Къп против Арсенал в събота, заяви Франк Лампард и добави, че желае да завоюва първия си трофей като управител.

Канте пропусна последните шест мача на Челси във всички шампионати заради травма на коляното, до момента в който Вилиан не игра при успеха на Уулвърхямптън във Висшата лига, която обезпечи на клуба класиране за Шампионската лига. " Канте и Вилиан са в състава и ще забележим дали са задоволително добре, с цел да бъдат в стартовите 11 ", съобщи Лампард, който пое Челси през юли предходната година.

Този мач е значим за отбора на Арсенал, който би трябвало да завоюва, с цел да се класира за Лига Европа, само че Лампард сподели, че Челси няма да се съобщи, откакто към този момент си е обезпечил място в Шампионска лига.

" Това не въздейства на подготовката, ние желаеме да победим. Трофей като този остава с теб цялостен живот и бързо се не помни, в случай че си изгубил. Ако стигнете до край, желаете да го спечелите. Ще бъде мъчно. Много страхотни мениджъри не са завоюва тази купа, само че в този момент сме тук и аз желая да го печеля ", добави Лампард, който има четири купи на Футболната асоциация като състезател.

'If you win this title, it stays with you forever': Frank Lampard tells his sq... #AFC https://t.co/ruQfXxJPr1 pic.twitter.com/99nNV20hgu
— Arsenal Report (@Arsenal_Fanly) July 31, 2020
Лампард ще се изправи против различен млад управител - Микел Артета, който изведе Арсенал до победа против Манчестър Сити, с цел да стигне до финала. Мениджърът на Челси съобщи, че е впечатлен от постигнатото от испанеца за толкоз малко време.

" Не бях сюрпризиран, че завоюваха полуфинала. Манчестър Сити бяха любимец на множеството хора евентуално. Но аз знам, че с гения и треньора, който имат, Арсенал могат да завоюват мача. Артета свърши в действителност доста добра работа. Изпитвам огромно почитание към това, което прави ", сподели още Лампард. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР