Футболистите на Ботев (Нови пазар) постигна нова победа у дома

...
Футболистите на Ботев (Нови пазар) постигна нова победа у дома
Коментари Харесай

Ботев с нова победа у дома над Кубрат 2016

Футболистите на Ботев (Нови пазар) реализира нова победа вкъщи над Кубрат 2016 в среща от VII кръг в Североизточната трета лига. Хубавото, слънчево само че и прохладно време беше причина за добър футбол, а многочислената аудитория остана удовлетворена от видяното в края на мача. Срещата стартира с обичайния домашен напън, сбъднат основно от Алпай Али, Валентин Валентинов, Михаел Михалев, Иво Михайлов и Тодор Вълканов, които още първоначално се стремяха да завладяват вратата на гостите от Кубрат.



И гол падна рано-рано още в 4 мин. осъществен от Иван Жеков. Надмощието на домакините беше възнаградено и в 25 мин. за срутване на Алпай Али в наказателното поле на гостите от вратаря Александър Ангелов, рефера на мача Ивайло Недялков отсъди дузпа, осъществена от Тодор Маринчев. Гостите от Кубрат посрещнаха головете във вратата си като сигнал и започнаха по-организирано да владеят играта. Няколко техни влизания в наказателното поле пред Илиян Илиев едвам не се стигна до отбелязване на гол, с помощта на самоотвержената игра на стража на новопазарци. Все отново в 40 мин. гостите стигнаха до отбелязване на гол след сполучливо изпълнен ъглов удар и шут на Юмер Атила и рикошет от главата на Михаел Михалев.



Втората част още веднъж стартира с игрово преимущество на домакините. С доста култивиране на топката и далечни подавания към Валентин Валентинов и Алпай Али се търсеше ново попадение във вратата на гостите. Въпреки игровото си преимущество гол и по този начин не падаше. Гостите и те на собствен ред търсеха равенството, само че макар огромното им предпочитание до края на мача не можаха да се доберат до това. След последния сигнал радостни бяха домакините, макар минималното голово преимущество – 2:1, въпреки всичко победа и нови три точки в актива.

В идващия VIII кръг на 30.09.17 година (събота) от 16 ч. „ Ботев “(Нови пазар) гостуват на „ Септември 98 “(Тервел), до момента в който „ Кубрат 2016 “ ще са домакини на идващия ден 1.10.17 година (неделя) от 16 ч. против „ Светкавица “(Търговище).

Ботев (Нови пазар): 12 Илиян Илиев, 2 Алдин Атанасов, 99 Йордан Иванов, 7 Петьо Василев, 44 Банко Банков, 10 Иво Михайлов, 19 Тодор Маринчев, 6 Иван Жеков (Йордан Нотев), 80 Валентин Валентинов, 9 Алпай Али (8 Димитър Димитров), 33 Михаел Михалев

Главен арбитър Ивайло Недялков от Добрич с асистенти: Дарин Страхилов (Разград) и Светлин Станчев (Добрич)

Голмайстори: 1:0 Иван Жеков в 4 мин., 2:0 Тодор Маринчев в 25 мин. (дузпа), 2:1 в 40 мин.

Стадион Нови пазар – 200 фенове

Салим Салих Североизточна Трета лига 7 кръг, събота 24 септември  Добруджа 4:0краен резулат  Ботев (Нови Пазар)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР