Футболистите на Байерн Мюнхен са изненадани, че Олимпик , а

...
Футболистите на Байерн Мюнхен са изненадани, че Олимпик , а
Коментари Харесай

В Байерн изненадани, че ще играят срещу Лион

Футболистите на Байерн Мюнхен са сюрпризирани, че Олимпик, а не е техен противник на полуфиналите на Шампионската лига, само че няма да подценят френския тим. Това съобщи бранителят Жером Боатенг

Лион победи нощес любимеца Манчестър Сити с 3:1, с цел да доближи до полуфиналите на шампионата за повторно в историята си. Французите бяха полуфиналисти преди 10 години, когато изгубиха с общ резултат от двата мача 0:4 от Байерн.

" Бяхме малко сюрпризирани от резултата. За нас беше ясно, че ще се надигнем против доста мощен съперник. Лион е подобен. Французите не инцидентно са отстранили. Искаме да стигнем до финала, без значение от противника ", сподели Боатенг на виртуална конференция.

Ruthless Bayern must build on Barcelona rout, says Boateng
— sport6 (@sport614)
Байерн стигна до полуфиналите след страхотната победа с 8:2 против и няма загуба в 28 мача във всички шампионати, като завоюваха последните 19 срещи.

Боатенг съобщи, че огромната победа над Барселона им дава " подтик ", само че те не се главозамайват. " Знаем по какъв начин да подходим към мача. Голямата победа над Барселона няма значение на полуфинала. Определено желаеме да стигнем до финала ", добави той. Шампионска Лига 1/2 кръг, сряда 19 август  Лион 22:00предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР