Футболистите на Арсенал не бива да се поддават на емоциите

...
Футболистите на Арсенал не бива да се поддават на емоциите
Коментари Харесай

Мартин Йодегор: Трябва да се съсредоточим върху нас самите

Футболистите на Арсенал не трябва да се поддават на страстите в последния кръг на британското състезание, разгласи полузащитникът и капитан на тима Мартин Йодегор, представен от " Ройтерс ". " Артилеристите " изостават с две точки от Манчестър Сити в борбата за купата и ще преследват наложителна победа против Евертън, вкъщи.

" Говорихме си по въпроса в деня след успеха на Манчестър Сити против Тотнъм. Трябва да се съсредоточим върху нас самите и да не се поддаваме на страстите ", разяснява норвежецът за " TNT Sports ".

" Остава ни единствено още един мач и той е домашен. Това е последният дуел за сезона и задачата ни е ясна - единствено и само победа. Ще забележим какво ще стане, само че успеха е наложителна. Титлата е оттатък нашия надзор, само че мачът с Евертън не е.

" През тази година направихме огромна крачка напред и сме по-добър тим от този, който приключи предишния сезон. Изиграхме някои отлични мачове, направихме някои положителни резултати и сме в играта за купата в последния кръг ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР