Футболистите и щабът на „А“ националния отбор се срещнаха с

...
Футболистите и щабът на „А“ националния отбор се срещнаха с
Коментари Харесай

Поредна благотворителна акция за националите

Футболистите и щабът на „ А “ националния тим се срещнаха с най-младите си последователи и зарадваха децата от Центъра за настаняване от фамилен вид в Разград. Те изненадаха с куп дарове момчетата и девойките, лишени от родителска грижа на подготвителната база на Лудогорец, където организират своята подготовка за контролата с Босна и Херцеговина. Събитието се реализира със съдействието на ПФК Лудогорец.
Хубчев и националите поддържаха самодейността „ Заедно можем "
Срещата, която се организира на Световния ден на обществения служащ, се трансформира в същински празник за младежите, които обкръжиха своите кумири. Те от своя страна не пропуснаха да извърнат внимание на всяко дете. Разговаряха с тях за спорта и живота, дадоха отговор на въпросите на най-любопитните, снимаха се за спомен, раздадоха подписи и им подариха на раници и топки.



„ Донесохме доста усмивки на децата, а това е най-важното. Те би трябвало да знаят, че постоянно има хора, които ще ги обичат и ще им подават ръка. Спортът не е единствено спорт, той е и метод на живот, който те учи да оцеляваш, да вярваш в фантазиите си и да бъдеш убеден, че ще се осъществен “, съобщи Ивелин Попов.

Инициативата е на БФС, който като обществено виновна организация има за цел да даде на децата опция да се срещнат с най-известните български футболисти, да схванат освен това за футбола, само че и късмет да научат какво могат да реализират с упоритост, предпочитание и подготвеност за работа в екип.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР