Футболистът във форма в Арсенал Букайо Сака трябва да се

...
Футболистът във форма в Арсенал Букайо Сака трябва да се
Коментари Харесай

Артета с ясно послание към Сака: Трябва да продължи да се подобрява

Футболистът във форма в Арсенал Букайо Сака би трябвало да се научи да се оправя с повишените упования към него. Това счита мениджърът на отбора Микел Артета, представен от " Ройтерс ". 
 Артета се надява Салиба да играе още веднъж през този сезон Артета се надява Салиба да играе още веднъж през този сезон
Сака, който е от академията на клуба, е вкарал за Арсенал през сезона 12 гола и е дал 10 асистенции във Висшата лига, където отборът е водач. Той свети и за националния тим на Англия, където вкара попадение при триумфа над Украйна с 2:0 в европейска подготовка на " Уембли ". " Той би трябвало да се оправи с упованията на медиите, с вниманието, което към този момент имат към него на терена ", сподели испанският управител. " Когато имате роля като него на терена, би трябвало да сте способни на това. Не четете доста, не слушайте доста, просто се фокусирайте върху това, което вършиме всеки ден ", сподели Артета. 
 Арсенал се прицели в бранител на Барселона Арсенал се прицели в бранител на Барселона
Сака играе ослепително, откакто изпусна решителната дузпа на финала на Евро 2020 против Италия и е главен съперник на Ерлинг Холанд за състезател на сезона във Висшата лига. " Той има да усъвършенства още доста неща ", счита Артета. " Трябва да продължи да подвига равнището в нещата, които може да усъвършенства ", сподели още испанецът. Арсенал е първи във Висшата лига с 8 точки преднина пред първенеца Манчестър Сити, само че и с мач повече.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР