Футболистът Валери Божинов разказа пред БТВ как продължава спортната му

...
Футболистът Валери Божинов разказа пред БТВ как продължава спортната му
Коментари Харесай

Валери Божинов: Започвам курсове за треньор и спортен директор

Футболистът Валери Божинов описа пред БТВ по какъв начин продължава спортната му кариера след напускането на следващия тим: 

" Хората се интересуват от персоналния ми живот. Нещата, които ме карат да се дръзвам са доста. Правят по този начин, че в всекидневието ми да съм положителен. Да карам хората да бъдат усмихнати и положителни. Само това може да ни държи енергични в всекидневието. Няма по-голям човек, който да прави страсти и смях от мен.  

Когато пристигнах в  " Септември ", бях поканен от треньора, и когато стана промяната му, хората, които са пристигнали с него, е редно от морална позиция да си отидат. Искам да пожелая триумф на всички момчета. Аз съм си тръгнал чисто морално. Момчетата желаят да съм с тях, през днешния ден съм поканен на бърбекю. Където и да съм бил, съм обичан и одобряван положително. Това, че съм си тръгнал, не значи, че си потеглям. Аз съм оставил сърцето и душата си и оказвам помощ на този клуб. Когато си експерт и си бил правилен, и си оставил всичко, обикновено е да има почитание. 

18-ти тим ми беше, сложил съм си за цел да бъдат 20. Ще опитам да ги закръгля. Сега не диря нищо, в този момент ми следва да отида в Италия в една от най-големите школи, ще карам курса за състезателен шеф, ще се срещна с нови хора, остарели другари футболисти и дай Боже тези умения да оказа помощ на българския футбол. 

Може да запиша и курса за треньор. Колкото повече дипломи имаш, това е благосъстояние, тъй като на следващия ден не се знае по какъв начин ще се завърти колелото. Всичко е ротация. Когато имаш тапия, имаш опция да покажеш. Човек се учи до момента в който е жив. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР