Футболистът с най-много двубои в историята на Испания Серхио Рамос

...
Футболистът с най-много двубои в историята на Испания Серхио Рамос
Коментари Харесай

Серхио Рамос се обиди и каза, че повече няма да играе за Испания

Футболистът с най-вече дуели в историята на Испания Серхио Рамос разгласи, че прекратява кариерата си в националния отбор. 36-годишният бранител има рекордните 180 дуела за иберийците от 2005-а година насам. Оказва се обаче, че новият селекционер Луис де ла Фуенте е решил да не разчита на него, поради което Рамос е взел решението да се отдръпна.

В момента легендата на Реал Мадрид е част от Пари Сен Жермен и смята, че към момента е на висота, с цел да бъде в представителния отбор на родината си.

“Дойде време да кажа “сбогом ” на националния тим - написа Рамос в обществените мрежи. - Настоящият селекционер ми се обади, с цел да ме осведоми, че не съм и няма да бъда част от проектите му, без значение по какъв начин се представям или реализирам в кариерата си. Тъжно ми е, тъй като се надявах това мое странствуване да продължи и да приключи с по-добро за мен чувство. Искрено имах вяра, че кариерата ми в националния тим трябваше да завърши, когато аз решах, или пък тъй като изявите ми към този момент не са на равнището за представителния отбор. (…) Възхищавам се и изпитвам завист на играчи като Меси, Модрич и Пепе. ”

Серхио Рамос има една международна и две европейски трофеи с Испания. Той обаче не беше част от състава на миналия Мондиал в Катар, а въобще последният му мач за тима е от 31 март 2021 година

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР