Футболистът Ники Михайлов вчера имаше троен повод за радост. На

...
Футболистът Ники Михайлов вчера имаше троен повод за радост. На
Коментари Харесай

Ники Михайлов отбеляза троен празник на Никулден

Футболистът Ники Михайлов през вчерашния ден имаше троен мотив за наслада. На Никулден имен ден честваха той, половинката му Николета Лозанова и 6-годишната ѝ дъщеричка от брака с Валери Божинов.

НиЛо пусна занимателна фотография от всекидневието на фамилията, на която Ники Михайлов и Никол се смеят, до момента в който той суши косата ѝ. Към фрагмента Лозанова написа:

"Честит имен ден, моя обич, мой живот. Защото вашето благополучие е мое, а тези усмивки осмислят дните ни! "

Михайлов доста обича децата. Той е непосредствен и със сина на някогашната си другарка Алисия, който също е дете на сътрудника му Божинов.

През април Валери и Николета означиха шестия рожден ден на щерка си с благи послания в обществените мрежи. Божинов разгласява фотография на Никол и написа:

"Точно 6 години, откогато се роди любовта на живота ми! Моята най-голяма уязвимост, съществото, на което подарих сърцето си! И преди 6 година футболът ме лиши от опцията да съм първият, който да те целуне. И на този ти рожден ден ще ме отдалечи от теб, Никол, само че тати доста те обича и дистанцията не е фактор, който да повлияе на нашата неимоверно мощна връзка! Благословен съм да имам най-невероятната щерка! "

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР