Футболистът на Ювентус Федерико Киеза се превърна в големия герой

...
Футболистът на Ювентус Федерико Киеза се превърна в големия герой
Коментари Харесай

Киеза подобри рекорд за най-бърз гол в Шампионската лига

Футболистът на Ювентус Федерико Киеза се трансформира в огромния воин за тима си в дуела против Челси от Група " Н " на Шампионската лига. На " Алианц Стейдиъм " в Торино домакините записаха значим триумф с 1:0, като създател на гола бе точно Киеза.
 Ювентус - Челси 1:0 в мач от Шампионската лига
Ювентус издебна своя момент и удари Челси с гол от съблекалнята

Феде Киеза наказа настоящия притежател на Шампионската лига

Той се разписа в самото начало на първото полувреме, с което донесе и втората победа на Юве в тази група, като преди този момент " остарялата госпожа " победи с 3:0 като посетител Малмьо. Техничният нападател вкара във вратата на Едуар Менди единствено 9 секунди след началото на второто полувреме, с което излезе еднолично на върха за най-бърз гол вкаран през вторите полувремена на Шампионската лига.

Киеза усъвършенства върха, който до този миг се държеше от легендите на Байерн Мюнхен и Милан Рой Макай и Симоне Индзаги, които имат на сметката си попадения в 10-ата секунда от вторите полувремена на мачове от най-силния европейски клубен шампионат. Нидерландецът го прави в мач против Реал Мадрид през 2007 година при успеха с 2:1, до момента в който Симоне Индзаги го прави при равенството 2:2 на своя Лацио със Спарта Прага в групите на шампионата през сезон 2003/2004 г.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР