Футболистът на Уулвърхемптън Раян Айт-Нури е трансферна цел на френския

...
Футболистът на Уулвърхемптън Раян Айт-Нури е трансферна цел на френския
Коментари Харесай

ПСЖ си хареса бранител на Уулвърхемптън

Футболистът на Уулвърхемптън Раян Айт-Нури е трансферна цел на френския гранд Пари Сен Жермен. Скаутите на клуба са предложили 20-годишния ляв бек на треньора Маурисио Почетино и французите може да насочат оферта за него през идващия месец, твърди „ Sun “.

Айт-Нури се причисли към Уулвс за непрекъснато през юли, откакто за него „ вълците “ заплатиха малко над 11 евро на Анже. Той бива обсъждан като наложителна покупка от ПСЖ в дълготраен проект и фактът, че може да се играе в Шампионската лига този сезон, го прави по-привлекателен на пазара през януари.

Айт-Нури има дълготраен контракт с Уулвс, тъй че ПСЖ ще би трябвало да заплати висока цена, с цел да си обезпечи подписа му. Смята се, че парижани са подготвени да извадят към 35 милиона евро за френския защитник.

В момента ПСЖ разполагат с португалския ляв бек Нуну Мендеш, който играе чартърен от Спортинг Лисабон, само че не е несъмнено дали ще бъде закупен за непрекъснато след края на сезона.

Айт-Нури има общо 34 мача за Уулвърхемптън, в това число при снощното проваляне с 0:1 от Ливърпул.

PSG targeting Wolves left-back Rayan Ait-Nouri in shock £30m transfer with scouts urging Pochettino to move in January |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР