Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес беше избран за най-добрия играч

...
Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес беше избран за най-добрия играч
Коментари Харесай

Тиаго Родригес: Мачът с Ботев е финал и дано ЦСКА бъде победител

Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес беше определен за най-хубавия състезател на 35-ия кръг от Първа професионална лига. Португалецът вкара първия гол във вратата на Левски във Вечното дерби след страховит изстрел от директен свободен удар.

" Първо желая да благодаря на всички, които са дали своят вот за мен и най-много на моите съотборници, без които нямаше да съумея. Единственото, което чакаме е един край, в който ще се борим до дъно. Надяваме се в края ние да излезем спечелили и да станем първи. Спокойни сме, само че е ясно, че когато играеш в огромен тим напрежение постоянно има ", съобщи Тиаго Родригес във връзка идния финален кръг, в който ще бъде решена шампионската купа.

" Искаме да играем както би трябвало, да победим и знаем, че Лудогорец би трябвало да загуби точки, по тази причина постоянно има в такива мачове има малко напрежение. Сега към този момент би трябвало да спечелим и за жалост би трябвало да чакаме Лудогорец да загуби точки. Всеки тим играе за победи. Мачът с Ботев е един край и нека ние излезем спечелили най-после.

През второто полувреме в мача с Левски ние се вдигнахме. Когато вкарахме гола и след аления картон, тимът играеше по-спокойно ", добави той.

" Колкото до формата, обикновено е да има спадове и по-добри моменти. Справяме се добре на терена при новия щаб. Когато към този момент сме към края на шампионата е по-лесно да се вършат равносметки, само че би трябвало да изчакаме последния мач, с цел да забележим какво ще стане.

Нямахме положителни резултати против Ботев в последните мачове, само че ги познаваме добре. Както споделих това е един край ", приключи Тиаго.
 Божидар Чорбаджийски: Амбициите ми са да бъдем първенци тази година, само че това е Божа работа
Божидар Чорбаджийски: Амбициите ми са да бъдем първенци тази година, само че това е Божа работа

Има още малко да избутаме
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР