Футболистът на ЦСКА Иван Турицов вярва, че опитът на играчите

...
Футболистът на ЦСКА Иван Турицов вярва, че опитът на играчите
Коментари Харесай

Иван Турицов и Тибо Вион: Обещаваме, че ще вложим 100% от себе си

Футболистът на ЦСКА Иван Турицов има вяра, че опитът на играчите на столичния клуб ще им помогне да се опълчват на Базел в реванша от плейофите на Лигата на конференциите.

ЦСКА след автогол на Серхио Лопес.

" Ще отпътуваме в положително въодушевление. Трябва да играем мъдро и да не вършим нелепости Ще е сложен мач, най-важното е да сме съсредоточени през целия дуел и да не позволяваме неточности. Има напрежение, само че към този момент натрупахме огромен опит в евротурнирите и това ще ни помогне ", показа той преди тима да отпътува за Швейцария.

Играчът даде обещание на " алените " почитатели, че той и съотборниците му ще дадат всичко от себе си, с цел да реализиран стремежи резултат.

" Не считам, че единствено първите 20 минути ще са тежки. Отборът на Базел е стойностен, има положителни футболисти. Ще е мъчно през целия мач. Пред своите почитатели Базел ще желае да потвърди, че може да продължи. Ще се раздадем на макс. Ще се опитаме да продължим напред и да влезем в групите ", добави той.

Неговият съотборник Тибо Вион съобщи, че " армейците " би трябвало да подходят към срещата, като че ли резултатът е 0:0.

" Очаквам по-труден и друг мач. Сега те ще играят пред тяхната аудитория. Трябва да играем със същото предпочитание, само че с по-голяма експанзия. Трябва да вложим 100% от себе си. Шансовете са 50-50, както и през миналата седмица. Трябва да подходим извънредно съществено, като че ли дуелът стартира от 0:0. На хартия Базел се води като любимец, само че не чакам да бъдат арогантни ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР