Футболистът на ЦСКА Иван Турицов разкри, че червените ще се

...
Футболистът на ЦСКА Иван Турицов разкри, че червените ще се
Коментари Харесай

Турицов: Няма да отделяме време на съперника, а на нашата игра

Футболистът на ЦСКА Иван Турицов разкри, че " алените " ще се концентрират върху личната си игра, а не върху тази на " Зоря " Луганск за мача от третия кръг на Лигата на конференциите. Срещата е на следващия ден (21 октомври) на националния стадион " Васил Левски ".

" Имаме още ден и половина, в който да се подготвим. Няма да отделяме толкоз доста време на противника. За нас е значимо ние да покажем положителната си страна. Независимо дали противникът е изменен отпреди, е значимо да спечелим мача. Щом някой тим е достигнал до тук, няма по какъв начин да е слаб. Няма да подценим нито един тим. Винаги може да се получи изненада и ще създадем по този начин, че да спечелим и да не се затрудним ", съобщи пред bTV Турицов.

Снимка: Lap.bg

През сезон 2019/2020 точно " Зоря " в профил ЦСКА в третия кръг на квалификациите за груповата фаза на Лига Европа. За това " алените " ще търсят самобитен реванш. До момента отборът има 1 точка в актива си - от равенството с " Бодьо Глимт ". В първия си мач в групата ЦСКА загуби от " Рома " в Рим.

" Във всичките мачове се борихме да спечелим максимума, не се получи. ЦСКА играе постоянно нападателен футбол. Зависи от резултата, от противника. Но ще покажем добра страна и се надявам да зарадваме всички хора с нападателен и хубав футбол ", съобщи Турицов.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР