Футболистът на ЦСКА Брадли де Нойер получи наградата си за

...
Футболистът на ЦСКА Брадли де Нойер получи наградата си за
Коментари Харесай

Де Нойер: Тази година можем да свалим Лудогорец от трона

Футболистът на ЦСКА Брадли де Нойер получи премията си за Най-добър състезател на 8-ия кръг в efbet Лига. Той приказва пред медиите по доста тематики, в това число по какъв начин е решил да пристигна в ЦСКА, тъй като на процедура това е първото му изявление след идването в България.

Де Нойер се върна и към аления картон, който си изкара против Сейнт Патрикс. Нидерландецът показа, че е получил препоръки от Саша Илич по какъв начин да не си навлича неприятности в сходни обстановки.

„ Благодаря на съотборниците, на треньорите, благодаря, че получавам тази премия. Бях в Румъния, само че там клубът не беше толкоз огромен като ЦСКА. Радвам се и имах шанс да дойда тук и да подпиша с огромен клуб като ЦСКА “.

Нидерландецът се върна към гола си във вратата на ЦСКА 1948, с който донесе успеха на ЦСКА.

„ Като ми попадне топката не знаех, че това ще стане гол. Шутирах и бях извънредно благополучен, тъй като това беше мач с доста страсти. Като видях, че означавам този гол, в действителност бях още по-щастлив, че печелим мача. Всеки път като ми падне топката и съм в добра позиция ще пробвам такива удари. Не всякога иска ми се получава, само че ще пробвам “.

„ Не беше хубаво отпадането от Европа, не се почувствахме добре. Играем към този момент за шампионата “.

Де Нойер разяснява и аления си картон против Сейнт Патрикс.

„ Не беше доста мъдро от моя страна да отвръщам на почитателите. Отидох към тях, бутна ме един, аз му отвърнах. Ако бях лежащ на земята, всичко можеше да се размине. Съжалявам, че го направих това нещо и не бих го направил още веднъж, тъй като изпуснах идващите мачове “, разкая се Де Нойер.

„ След мача незабавно не говорихме със Саша Илич, тъй като празнувахме успеха. После говорихме с него и ми сподели в други случаи да лягам на земята. Събра се една навалица, сътвори се усещане, че е имало сблъскване, а то нямаше, просто се бутахме. Саша Илич ми сподели просто да лягам на земята и да крещя и да не се поддавам на провокациите от почитателите “.

„ Не мога да кажа по кое време ще покажем най-хубавото. Имаме задоволително събрани точки. Всеки мач се мъчим да играем най-добре. Не мога да кажа тъкмо по кое време ще зарадваме почитателите с най-хубавото. Стараем се да го вършим всеки мач. Може би не демонстрираме най-хубавия футбол, само че печелим точки. Понякога играеш добър футбол, пък не печелиш. Ще се постараем да покажем по-добър футбол.

„ Мисля, че тази година ще се преборим с Лудогорец, имам положително предусещане. София е прекрасен град, има хубави девойки “, приключи в закачлив звук Де Нойер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР