Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев смята, че тимът е

...
Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев смята, че тимът е
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Време е да спечелим нещо

Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев счита, че отборът е кадърен да завоюва трофей през сегашния сезон.

Полузащитникът означи цели четири попадения при успеха на столичани над Ботев Враца с 5:2.

" Най-радостното е, че успяхме да вземем три точки и да продължим позитивната серия. Наистина за мен беше един специфичен мач, в който вкарах четири гола, за което желая да благодаря на целия тим, тъй като без тяхната поддръжка нямаше да вкарам тези голове. Може би голът, който вкарах от корнер ме направи най-щастлив, тъй като аз обичам да въвеждам с глава и обичам да въвеждам от статични положения. Този гол беше за първия ми хеттрик в Първа лига. Аз съм казвал и преди, че моята работа не е да въвеждам голове, моята задача на терена е напълно друга, само че е радващо, когато въвеждам голове. Тренирам такива положения и е радващо, че излизам съсредоточен на мачовете и когато ми пристигна сходна обстановка, сполучвам да вкарам ", показа играчът в изявление за клубната медия.

Националът на България е щастлив, че новият ментор на отбора Младен Кръстаич посещава турнирните мачове.

" Радващо е, че той върви на много мачове. Така ще придобие по-добра визия за българския футбол и българските футболисти. Мисля, че във всички тимове има положителни млади футболисти, които могат да получат късмет и да са бъдещето на националния тим. Виждаме и в нашия тим има млади момчета, които демонстрират доста положителни игри и се надяваме да бъдат извикани ", добави той.

Халфът счита, че " алените " са надградили по отношение на миналата акция.

" Разбира се, че има разлики. Ако не се неистина предходната година след шест кръга имахме една точка, а в този момент сме горе в класирането, разликите са явни. Отборът играе добре, вкарва голове и не позволяваме доста, мисля че е време нашия клуб да завоюва нещо ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР