Футболистът на ЦСКА 1948 Джонатан Перейра разказа пред клубната телевизия

...
Футболистът на ЦСКА 1948 Джонатан Перейра разказа пред клубната телевизия
Коментари Харесай

Бразилец в ЦСКА 1948 голям фен на баничките

Футболистът на ЦСКА 1948 Джонатан Перейра описа пред клубната телевизия на " алените " малко повече за себе си и за това по какъв начин се усеща в България. " Роден съм в Гояс. През целия ми живот съм бил там със семейство ми - майка ми, татко ми, братята ми. Моят град е Гояния. Първите ми футболни мемоари са, като бях на девет-десет години. Започнах да играя в академията и това бяха доста хубави мемоари за мен. Базата беше страхотна, научих доста ", описа Джонатан Перейра.

" Още тогава осъзнах, че това ще е моето бъдеще - работа и живот. По това време моите идоли бяха Роналдиньо и Роналдо. Когато започнах да играя футбол като бранител, бяха към този момент Дани Алвеш и Кафу. В Бразилия обичам хората и атмосферата. Там обичат да се целуват, прегръщат и да са дружно, което за мен е доста хубаво ", продължи играчът на " алените ".

" Преди да дойда в България, знаех за някои бразилски играчи в Лудогорец. Научих малко за културата и се пробвах да науча разнообразни неща за страната. Разговарях и с някои другари, които към този момент играеха тук. Всички ми споделиха да дойда, тъй като е хубава страна с положително състезание. Тук съм от четири години, тъй че чувам музика със съотборниците ми в съблекалнята. Не мога да пея, само че ми харесва. Когато съм в Бразилия, от време на време пущам българска музика, тъй като на мен ми подхожда. Има темп и те забавлява ", сподели още Перейра.

" Моята обичана храна е барбекю от Бразилия и лазаня. В България баницата е супер закуска. Тук е хубаво за мен и за фамилията ми. Организацията, тренировките и теренът са нещото, което ми хареса тук и по тази причина сме на първа позиция в Еfbet Лига ", добави някогашният футболист на Ботев (Пловдив) и Берое. В събота ЦСКА 1948 гостува на Левски от 17:30 часа в среща от 16-ия кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР