Футболистът на ЦСКА 1948 Димитър Илиев даде интервю за клубния

...
Футболистът на ЦСКА 1948 Димитър Илиев даде интервю за клубния
Коментари Харесай

Талант на ЦСКА 1948: Искам да се докажа в efbet Лига

Футболистът на ЦСКА 1948 Димитър Илиев даде изявление за клубния уебсайт в рубриката „ 3 минути фокус “. Левият бранител на столичани описа за пътя си дотук, за детските идоли, за тренировките, за първите стъпки в мъжкия футбол и за шанса, който ЦСКА 1948 дава на бранителя да се наложи с аления екип в efbet Лига и Втора лига.

„ Започнах да играя футбол на 7 години в школата на Локомотив Горна Оряховица. Вдъхнових се о клипчета в интернет на Роналдиньо и от този момент станах почитател на Барселона. Впоследствие видях клипчета и на Кристиано Роналдо в интернет и ми стана кумир на подражателство. И до ден сегашен ме въодушевява “.

„ До 12-годишна възраст бях в Локомотив Горна Оряховица. Благодарен съм на тяхната школа и по тази причина, на което са ме научили. След това отидох на проби в Литекс и ме утвърдиха и ме взеха. Впоследствие от Лудогорец ми се обадиха и бях там към пет години. След тези пет години ЦСКА ми се обадиха, бяха ме харесали и реализирах нов трансфер в ЦСКА “.

„ Спомням си на 17 години Лудогорец ми даде късмет в efbet Лига да направя дебют. Тогава не започнах като титуляр, само че след това момчето на моето място се контузи и трябваше да вляза. Това беше през второто полувреме към 50-55-ата минута. Бях малко обезпокоен, само че бях доста въодушевен да покажа какво мога. Влезнах, поиграх малко и ми се отдаде късмет да центрирам една топка и да направя асистенция. С този мой пас направихме хикс и това беше много вълнуващо за мен “.

„ Реших да дойда в ЦСКА, тъй като бях доста време във втория тим на Лудогорец. Доста неща научих и взех решение да си опитвам шанса дали съм подготвен за efbet Лига, да играя и да се потвърдя като футболист. Вече натрупах няколко мача в efbet Лига. Отборът не върви добре сега и не е на мястото, на което би трябвало да бъде, тъй като в тима има много положителни играчи и значителен капацитет. Надявам се с новия треньор да вървим напред, да покажа това, което можем и да си извоюваме мястото, което би трябвало да бъдем “.

„ Възможността, която ЦСКА ми предлага да играя в efbet Лига, е огромна и се надявам да си извоювам титулярно място, да покажа на треньора какво мога. За мен това е огромно благополучие. Понеже това си го бих сложил като цел на тези години, дори и по-рано, да играя в efbet Лига. Съдбата ми отреди този късмет да пристигна малко по-късно и сега го имам и желая да го хвана. Ще продължаваме да работим крепко на терена и да радваме почитателите “, съобщи Димитър Илиев.


Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР