Футболистът на Трент Александър-Арнолд заяви, че разочарованието от ремито с

...
Футболистът на Трент Александър-Арнолд заяви, че разочарованието от ремито с
Коментари Харесай

Александър-Арнолд: Надяваме се, че Сити ще загуби повече точки от нас

Футболистът на Трент Александър-Арнолд съобщи, че разочарованието от ремито с приказва доста за мърсисайдци. продължава да изостава с една точка от Манчестър Сити в борбата за купата в британската Висша лига след равенството 2:2 сред двата отбора в неделя вечер.

„ Искаме да печелим всеки мач, без значение от съперника. Това приказва доста за нас. Разочарованието, че не успяхме да вземем три точки от дуела с Манчестър Сити, приказва доста. За нас беше значимо да не губим този мач, тъй като към момента сме в добра позиция, само че към този момент обстановката е в техни ръце “, разяснява 23-годишният Александър-Арнолд.

„ Да се надяваме, че ще изгубят повече точки от нас. Във всеки кръг от Висшата лига има изненади. Надяваме се, че не ние ще участваме в сходна изненада, а Сити “, сподели още Трент Александър-Арнолд. „ Все още има 7 мача до края на сезона. Кой знае какво ще се случи. Дано ние създадем финалния стадий от шампионата трогателен “, добави бранителят на Ливърпул.

Мърсисайдци първо одобряват Бенфика в реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига в сряда, в събота още веднъж гостуват на Манчестър Сити в полуфинал от шампионата за Купата на Футболната асоциация в Англия, а във вторник, 19 април, са домакините на Манчестър Юнайтед във Висшата лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР