Футболистът на Тотнъм Хари Кейн е обявил пред ръководството на

...
Футболистът на Тотнъм Хари Кейн е обявил пред ръководството на
Коментари Харесай

Sky Sports: Хари Кейн поиска да напусне Тотнъм

Футболистът на Тотнъм Хари Кейн е оповестил пред управлението на клуба, че желае да напусне тима след края на сезона и се надява да си уреди трансфер още преди старта на Европейското състезание идващия месец, написа „ Sky Sports “.

Нападателят има контракт с „ шпорите “ до 2024 година, като се счита, че босът на лондончани Даниел Леви ще желае повече от 100 милиона паунда.

Според информациите тимовете на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Челси към този момент са осъществили контакт с сътрудниците на Кейн. Звездата на Тотнъм има 22 гола и 13 асистенции през тази акция, с което е преди всичко по този индикатор (гол плюс асистенция) във Висшата лига.

Капитанът на британския народен тим загатна преди време, че не е удовлетворен от неналичието на титли за Тотнъм и това може да бъде считано като съществена причина за желанието му да изиска да напусне тима.

are now making enquiries about replacement centre-forwards, in the first indication that the club are willing to consider the feelings of their 27-year-old talisman.
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР