Футболистът на Стоук Сити Хесе Родригес се раздели с половинката

...
Футболистът на Стоук Сити Хесе Родригес се раздели с половинката
Коментари Харесай

Футболист и сексбомба с грозна раздяла

Футболистът на Стоук Сити Хесе Родригес се раздели с половинката си Аура Руиз след грозни подиуми освен това в общественото пространство. Двамата използваха обществените мрежи, с цел да си разменят много остри и обидни реплики, на които целия свят стана очевидец. Сривът в връзките им е почнал с преждевременното раждане на сина им Ниан.

През лятото дребният се е появил недоносен много по-рано от плануваното и това е довело до здравословни проблеми и редица интервенции. Още през есента испанската сексбомба упрекна някогашният състезател на Реал Мадрид, че не оказва никаква поддръжка и е изоставил фамилията си, само че по-късно двамата за известно време се сдобриха.

Преди няколко дни нападателят разгласи публично в „ Туитър “, че връзката му с Аура е завършила и помоли всички те да бъдат оставени на мира. Хесе изяснява още, че дребният Ниан се възвръща добре от следващата си интервенция и скоро ще бъде изписан от болничното заведение. И всичко изглеждаше умерено, до момента в който Аура не реши да разяснява статуса на някогашния си.

„ Не искай от хората почитание, когато ти първи прояви пренебрежение към нас. Предаде ни в най-тежкия миг от живота ни. Лесно е да си тръгнеш, мъчно е да останеш и да се грижиш за Ниан, откакто поради теб цялото ми семейство направи жертви, с цел да преследваш ти футболната си кариера “, написа Аура.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР