Футболистът на Спартак Варна - Даниел Начев, сподели впечатленията си

...
Футболистът на Спартак Варна - Даниел Начев, сподели впечатленията си
Коментари Харесай

Даниел Начев: Не съжалявам, че напуснах Левски, нямаше да разчитат на мен

Футболистът на Спартак Варна - Даниел Начев, показа усещанията си от провалянето от Лудогорец и отпадането от шампионата за Купата на България.

"Не мисля, че бяхме по-слабият тим. Имахме повече положения до 30-ата минута. Малшанс просто. Второто полувреме изпуснахме доста чисти положения ", съобщи Начев.

"Не мисля, че би трябвало да става въпрос за терзание. Ние гледаме да играем прекрасен футбол, няма значение дали е Лудогорец или тим от В група. Ние си имаме наше лице и играем като Спартак Варна. "

"Благодаря на всички почитатели, които пристигнаха и почетоха Спартак. Те оказват помощ доста. Да не престават да ни поддържат, ние ще даваме всичко от себе си, с цел да ги радваме. "

"Съотборниците, треньорът, почитателите ми оказват помощ. Няма база за съпоставяне с юношеския футбол. Колегите ми оказват помощ, треньорите са удовлетворени от мен. "

"Не скърбя, че напуснах Левски. Мъжкият футбол е по-различен от юношеския футбол, а аз щях да остана да играя младежки. Говорихме с Павел Колев и стана ясно, че няма да ме пускат. Разделихме се обикновено, в случай че ме потърсят, бих се радвал да играя за Левски още веднъж ", добави геният.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР