Футболистът на Славия Янис Карабельов даде интервю Дарик радио преди

...
Футболистът на Славия Янис Карабельов даде интервю Дарик радио преди
Коментари Харесай

Янис Карабельов: Винаги има какво да дам на Славия, но всеки трябва да напусне зоната си на комфорт

Футболистът на Славия Янис Карабельов даде изявление " Дарик радио " преди дебютния си мач в Лига Европа против албанския Кукеши. Халфът разяснява идния конфликт, само че не пропусна и тематиката за бъдещето си като загатна, че е подготвен за ново предизвикателство.

" Очакванията ми са за един забавен дуел с един доста нападателен противник. Мисля, че сме подготвени и с неспокойствие чакаме този дуел, с цел да забележим на какво равнище сме и дали сме на европейско равнище. Трябва да се насладим на този мач, тъй като си го заслужихме с труда и положените старания през предходната акция.

Не знам дали минават тази граница, само че чисто футболно са нападателни. Преди доста време играх против юношеския народен тим на Албания и бяха доста твърд противник. Мисля, че ще стане крепко опълчване сред двата тима. Не стартирахме добре, самостоятелни неточности и липса на малко шанс. Няма нищо обезпокоително, продължаваме да играем този добър футбол и резултатите ще дойдат. Все отново да не забравяме, че играхме против едни от най-хубавите тимове и играхме почтено, макар че не взехме точките.

Не бих споделил, че сме изхабени прочувствено, може би липса на късмет, на шанс, просто по този начин се случи. Не го приписвам на прочувствено положение или моментна форма. Моето мнение е, че би трябвало да сме доста търпеливи, тъй като е един мач и всичко може да се случи. Гледахме ги, имахме видеоанализ на мощните и слабите страни, треньорското управление ни срещна доста добре с тях. Имат и нови попълнения.

Отборите са като качество изравнени, не мога да кажа къде ни виждам. Наслаждавам се на всеки един мач и да почистваме грешките, с цел да може да вървим нагоре игрово всеки като единица.

Много ще помогне Димитър Рангелов. Двата мача, които имах опцията да играя с него, видях какво е да имаш човек като нападател, който е с опита си и мачовете, които е играл на извънредно високо равнище. Много ни оказва помощ като играе, обстановките, по кое време желае топката, по кое време играе с нея.

Не желая да разясня, по-скоро питайте президента, той знае повече информация. Аз мисля, че постоянно има какво да дам на Славия, само че всеки би трябвало да напусне зоната си на комфорт и да одобри ново предизвикателство. Смятам, че съм подготвен за ново предизвикателство, само че какво ще стане, ще покаже времето. За повече детайлности питайте президента ", показа надареният футболист на Славия.
 Димитър Рангелов: Не виждам кой знае каква смяна в българския футбол
Димитър Рангелов: Не виждам кой знае каква смяна в българския футбол

" Всяко едно начало си има и своя край "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР