Футболистът на Славия Тони Тасев отбеляза два гола при рестарта

...
Футболистът на Славия Тони Тасев отбеляза два гола при рестарта
Коментари Харесай

Ас на Славия: Много сме далеч от Топ 6, но ще се борим докрай за това място

Футболистът на Славия Тони Тасев означи два гола при рестарта на шампионата против Берое на " Овча купел ".

Сега следва малко столично дерби против ФК ЦСКА 1948. Бързоногото крило на белите разкри детайлности към клуба, както и упоритостите му за в бъдеще.
 Славия се укрепи с двама нови
Славия се укрепи с двама нови

Ивайло Марков и Исак Соле са двамата нови

" Гледах и двата мача на ФК ЦСКА 1948 от началото на годината. Срещу Лудогорец за Суперкупата и против Етър за шампионата. Не мисля, че са се отслабили отпреди. Залагат, като нас на повече българи. Дано политиката отсега нататък на множеството тимове е да постанова родни гении. Много сме надалеч от Топ 6, само че ще се борим до дъно за това място.

Реално гоним другата възможна квота за Европа, а точно седмото място. Отборът още веднъж закупи образ, поради Златомир Загорчич. Дисциплината в съблекалнята е напълно друга при него.

Строг е, само че това е вярно и ни оказва помощ на нас футболистите. Засега съм в Славия. Още никой не е приказвал с мен за нов контракт. Ако нямам шанс да отида в чужбина ще съм щастлив да остана тук за по-дълго. Контрактът ми изтича лятото. Има време, да сме здрави и в придвижване ще се решват нещата ", сподели пред BgDerby.com Тони Тасев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР