Футболистът на Реал Сосиедад – Александър Исак е попаднал в

...
Футболистът на Реал Сосиедад – Александър Исак е попаднал в
Коментари Харесай

Барса има резервен вариант, ако не сполучи с Лаутаро Мартинес

Футболистът на Реал Сосиедад – Александър Исак е попаднал в полезрението на Барса, това осведоми програмата на радио SER „ Catalunya Què t'hi Jugues “. 20-годишният нападател обаче е считан като проект Б, в случай че клубът не успее да подписа договорка, с цел да докара първия си избор Лаутаро Мартинес от Интер през лятото.

През този сезон шведът Исак е в изключителна форма, откакто може да се похвали с 14 гола в 34 мача. Той е воин за Реал Сосиедад в Копа дел Рей с шест гола в седем мача, като отборът му доближи и финала на шампионата.

Исак е висок, има прелестен баланс, добра работа с краката, може да играе по крилото и с тил към вратата. Той има всички качестма, с цел да стане нападател от международна класа и по тази причина е в листата на някои от най-големите клубове в Европа.

Шведският национал има уговорка за освобождение от 70 милиона евро. Бившият му клуб Борусия Дортмунд, обаче, може да го купи назад за единствено 30 милиона евро през лятото на 2021, 2022 и 2023 година.

Цената това лято за всички е 70 милиона евро и Барселона може да обмисли този вид, в случай че не съумеят да убедят Интер да пуснат Лаутаро при тях.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР