Футболистът на Реал (Мадрид) - Винисиус, похвали Севиля за бързите

...
Футболистът на Реал (Мадрид) - Винисиус, похвали Севиля за бързите
Коментари Харесай

Винисиус: Дете ме обиждаше на расова основа!

Футболистът на Реал (Мадрид) - Винисиус, похвали Севиля за бързите дейности против фена, за който се твърди, че го е обиждал на расова основа в дуела сред двата отбора в събота.

Бразилецът разгласява фотография в обществените мрежи, на която се вижда мъж, който прави расистки жест към него. Винисиус съобщи, че втори клип, изпратен до него, демонстрира различен млад почитател, който го наскърбява.

След мача Винисиус написа в X, че последният случай е " номер 19 ".

" Поздравления за Севиля за бързото позициониране и наказване в следващия печален епизод за испанския футбол ", написа той.

" За страдание имах достъп до видеозапис на още един расистки акт в мача тази събота, този път осъществен от дете. Много скърбя, че няма кой да ви научи. Аз влагам, и то доста, в образованието в Бразилия, с цел да се образуват жители с настройки, разнообразни от тези ".

" Лицето на днешния расист е показано по уеб страници, както и в доста други случаи. Надявам се испанските управляващи да дадат своя принос и да трансформират законодателството един път вечно ", добави Винисиус.
 Севиля – Реал Мадрид 1:1 в дуел от Ла Лига
Севиля спря победната серия на Реал Мадрид

Победната серия на " белия балет " беше прекратена
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР