Футболистът на Реал Мадрид Винисиус Жуниор сподели в интервю, че

...
Футболистът на Реал Мадрид Винисиус Жуниор сподели в интервю, че
Коментари Харесай

Винисиус: Исках Белингам да дойде в Реал Мадрид

Футболистът на Реал Мадрид Винисиус Жуниор показа в изявление, че персонално той е положил доста старания, с цел да убеди Джуд Белингам да се причисли към клуба през това лято.

Припомняме ви, че през лятото " лос бланкос " заплатиха повече от 100 милиона евро на Борусия Дортмунд, с цел да привлекат британския полузащитник, а Винисиус не скри, че е имал нескончаем контакт с Белингам още преди да се стигне до този трансфер.

" Исках Джуд да пристигна в Реал Мадрид. Изпратих му доста известия през предходната година. Пишех му съвсем всеки ден по телефона и му споделях да пристигна в Мадрид ", съобщи бразилецът, представен от испанския вестник " Ас ".

Междувременно Джуд Белингам също се изрече ласкаво за своя съотборник, отчитайки мощното му показване при успеха с 3:2 като посетител на Наполи през вчерашния ден вечерта в мача от Шампионската лига.

" Той е необикновен. За мен той евентуално е най-хубавият в света, един от най-талантливите съотборници, които в миналото съм имал. Прави всеки мач по-лесен за мен ", разяснява Белингам.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР