Футболистът на Реал Мадрид Серхио Регилон показа гаджето си и

...
Футболистът на Реал Мадрид Серхио Регилон показа гаджето си и
Коментари Харесай

Играч на Реал Мадрид показа гаджето

Футболистът на Реал Мадрид Серхио Регилон сподели гаджето си и си навлече завистта на куп свои съотборници. Младокът има връзка с красива влогърка. Вижте тази обява в Instagram.
California dream | @hawkersco @pprimor.. Pic: @danphto

Публикация, споделена от Marta Diaz (@martaa_diiaz) на Апр 17, 2019 в 11:20 PDT

Новата тръпка на бранителя се споделя Марта Диас. Тя е единствено на 18 години, само че има милиони почитатели. Красавицата има свои канал в Youtubе, където се изявява. Тя нормално споделя ежедневните си прекарвания и пътувания със своите почитатели. В обществените мрежи разполага с над 1,4 млн. правилни почитатели. Вижте тази обява в Instagram.
Just red...... Ph by @danphto

Публикация, споделена от Marta Diaz (@martaa_diiaz) на Фев 24, 2019 в 11:01 PST
Вижте тази обява в Instagram.
La ciudad de lo sueños rotos..... @neoncoco

Публикация, споделена от Marta Diaz (@martaa_diiaz) на Дек 9, 2018 в 11:31 PST

Двамата с Регилон са дружно от няколко месеца. Едва в този момент той я показа публично пред света. Направи го на тенис шампионата от сериите " Мастърс " в Мадрид. Футболистът и половинката му изгледаха от ложите мача на Рафаел Надал против Франсис Тиафо (6:3, 6:4) от 1/8-финалите. Още с появяването си те привлякоха вниманието на фотографите и феновете, които се чудеха коя е мадамата с играча. Няколко часа по-късно медиите в Испания разкриха мистерията към най-новата секси половинка на " Сантяго Бернабеу ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР