Футболистът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви категорично, че никога

...
Футболистът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви категорично, че никога
Коментари Харесай

Серхио Рамос: Аз съм обратното на допинга!

Футболистът на " Реал " Мадрид Серхио Рамос съобщи изрично, че в никакъв случай в кариерата си не е имал желание и не е употребявал допинг. Играчът се изрече откакто Football Leaks разгласиха данни, че той е дал позитивна проба след успеха на финала на Шампионската лига против " Ювентус " през 2017 година в Кардиф.

" Аз съм противоположното на допинга! Никога не съм взимал, в никакъв случай няма да взема, в никакъв случай не съм си помислял или ще си помисля да употребявам каквато и да е форма на допинг! ", съобщи бранителят, който тогава изигра цялостни 90 минути при успеха с 4:1.
Вижте момента, в който викат Серхио Рамос за допинг проба (ВИДЕО) Football Leaks твърди, че капитанът на "Реал " Мадрид е дал позитивна проба, която е била прикрита
Според Рамос тези клюки, добили по-голяма известност след публикуването им в немското издание " Шпигел ", целят да опетнят името му.

" През цялата си кариера съм минал над 300 допинг контрола и в никакъв случай не съм се провалял. Определено ще вземем ограничения, тъй като се пробват да опетнят името и достойнството ми. За 15 години във футбола в никакъв случай не съм отказвал допинг надзор. Имах предписано лекуване от лекарския щаб на клуба. Случаят бе изчистен и решен публично и документално сред двете всички страни ", добави той.
Football Leaks: Серхио Рамос бил заловен с допинг, запазили го в загадка Капитанът на "Реал " Мадрид дал позитивна проба след край в Шампионската лига
Според появилите се информации, в тестът на испанеца е било намерено веществото дексаметазон, което оказва помощ при възпаления. Рамос обаче е избегнал наказване, защото той и клубът са изпратили писмени извинения до УЕФА.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР