Футболистът на Реал Мадрид Начо изрази надежда в началото на

...
Футболистът на Реал Мадрид Начо изрази надежда в началото на
Коментари Харесай

Начо си пожеала още един успешен сезон за Реал Мадрид

Футболистът на Реал Мадрид Начо изрази вяра при започване на лятната подготовка, че през сезон 2022/23 " Кралският клуб " още веднъж ще може да се бори за трофеи и триумфи.

Испанецът бе измежду играчите, които през вчерашния ден бяха изведени от Карло Анчелоти въз основата във Валдебебас за първо занятие за новата акция.

" Здравейте, мадридисти. Отново сме вкъщи и подновихме работа. Наистина желаеме да изиграем още един сезон изпълнен с триумфи, трофеи и страхотни моменти ", показа Начо в послание към почитателите.

Отборът на Реал Мадрид, който през миналия сезон победи в Ла Лига и в Шампионската лига ще организира първата част от своята подготовка на клубната база преди " Белия балет " да се насочи към Съединени американски щати за предсезонното си турне.

Първият формален мач за мадридчани пък ще бъде на 10 август в Хелзинки, където ще се организира дуела за Суперкупата на Европа сред, в който противник на Реал ще бъде носителят на трофея в Лига Европа за сезон 2021/22 Айнтрахт Франкфурт.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР