Футболистът на Реал Мадрид Гарет Бейл е подписал предварително споразумение

...
Футболистът на Реал Мадрид Гарет Бейл е подписал предварително споразумение
Коментари Харесай

Гарет Бейл се е споразумял за завръщане в Тотнъм това лято

Футболистът на Реал Мадрид Гарет Бейл е подписал авансово съглашение да се причисли още веднъж към Тотнъм това лято. Уелсецът прекара предишния сезон чартърен при „ шпорите “ преди да се завърне на „ Сантиаго Бернабеу “. Договорът му с Реал обаче изтича това лято, тъй че наподобява Бейл е подготвен за трети интервал в северен Лондон.

Крилото има единствено три участия в Ла Лига досега през този сезон, като в тях означи един гол. Уелсецът се бори с травми в последните акции, което ограничи съществено изявите му. Той се появи 20 пъти във Висшата лига предишния сезон, в които означи 11 попадения. „ Шпорите “ обаче не желаеха да подпишат с него за непрекъснато или да го вземат още веднъж под заем. Бейл няма повече от 30 мача в шампионата от сезон 2014/2015.

Уелс обаче се надява да бъде на Световното състезание в Катар по-късно тази година и крилото разбираемо би желал да влезе в шампионата с задоволително изиграни мачове. Италианското издание „ TuttoMercatoWeb “ написа, че Бейл към този момент е подписал съглашение да се причисли още веднъж към Тотнъм, откакто договорът му с Реал завърши.

Той ще получи и бонус при подписването на съглашението си с лондночани заради неналичието на трансферна сума.

По време на втория си интервал в клуба, 32-годишният футболист удостовери, че проектът му постоянно е бил да се върне в Мадрид, потвърждавайки, че главната причина за преместването му в Англия е да се приготви за Европейското състезание през предходната година.

Gareth Bale has 'signed pre-agreement' to rejoin Tottenham
— Express Sport (@DExpress_Sport)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР