Футболистът на Реал (Мадрид) Еден Азар даде мнението си за

...
Футболистът на Реал (Мадрид) Еден Азар даде мнението си за
Коментари Харесай

Еден Азар: Можеше да е по-зле, но можеше да е и по-добре

Футболистът на Реал (Мадрид) Еден Азар даде мнението си за равенството 1:1 против Челси в първи полуфинален мач от Шампионската лига. Белгиецът е на мнение, че резултатът можеше да е по-добър за " кралете ", само че и по-лош.

" Можеше да е по-зле, само че можеше да е и по-добре. Предстои ни втори мач и отиваме там, с цел да спечелим. Нека вървим малко по малко. Разбира се, че желая да играя, само че в последния мач записах 15 минути, през днешния ден поиграх малко повече. Дано съумея да направя два-три мощни мача до края на сезона. Искам да съм подготвен за тях. Чувствам се по-добре, тялото ми е мощно, сега просто се веселя, че още веднъж мога да играя ", съобщи Азар.

" Винаги е прелестно да играеш против другари. Все още имам такива в Челси, само че в този момент съм футболист на Реал и желая да надвивам. Няма значение дали съперникът е Челси или някой различен. Но бе прелестно да видя познати лица. Трябва да попитате треньора дали ще направи промени за втория мач. Той взема решение кой ще играе. Може да се върнем към скица с четирима в отбрана, само че това ще реши треньорът. Ние пък ще създадем всичко допустимо, с цел да се представим по най-хубавия метод ", добави халфът.
 Реал (Мадрид) и Челси приключиха наедно 1:1 в първи полуфинален мач от Шампионската лига
Голово тъждество в Мадрид остави забранен разногласието сред Реал и Челси

1:1 в първия полуфинал сред двата отбора в Шампионската лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР