Футболистът на Пари Сен Жермен Мауро Икарди всячески опитва да

...
Футболистът на Пари Сен Жермен Мауро Икарди всячески опитва да
Коментари Харесай

Икарди към Уанда Нара: Благодаря, че продължаваш да вярваш в нашето семейство

Футболистът на " Пари Сен Жермен " Мауро Икарди по всякакъв начин пробва да резервира фамилията си. Поне по този начин наподобява от изявленията му в обществените мрежи.

Наскоро брачната половинка му и негов управител Уанда Нара го упрекна в невярност и се прибра в Италия дружно с децата. Бурната връзка на двамата не слиза от страниците на таблоидите, а очевидно Икарди не е подготвен да загърби фамилията си.

В обществените мрежи футболистът благодари на своята половинка, че към момента не се е отказала изцяло от него.
View this post on Instagram

" Благодаря ти, обич моя, че не си се отказала от нашето красиво семейство. Благодаря ти, че продължаваш да си моторът на взаимния ни живот. Обичам те! Разбрах какъв брой боли да нараниш най-близките си. Лекува единствено прошката от тези, които си разочаровал ", написа Икарди, публикувайки общи фотоси с Уанда от пролетта на 2021 година
View this post on Instagram

Все още няма отговор от атрактивната русокоска, която преди дни сподели, че е свалила халката си.

Мауро и Уанда са семейство от 2014 година Преди това тя беше женена за някогашния съотборник и другар на футболиста Макси Лопес. Тази драма занимаваше любопитните почитатели няколко месеца, а на терена двамата играчи отказваха да се поздравяват.
View this post on Instagram

По непотвърдена информация, преди дни Уанда, която има 2 дъщери от Икарди и 3 синове от Лопес, е хванала сегашния си брачен партньор да разменя известия с аржентинската актриса, певица и модел Чайна Суарес. Брюнетката от Южна Америка съобщи, че даже не познава Мауро.

Драмите в персоналния живот на Икарди се отразяват и на работата му. Той беше оставен отвън групата на " Пари Сен Жермен " за мача от Шампионската лига против " Лайпциг ", а обяснението беше " фамилни аргументи ".
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР