Футболистът на Пари Сен Жермен Мауро Икарди и съпругата му

...
Футболистът на Пари Сен Жермен Мауро Икарди и съпругата му
Коментари Харесай

Отново разделени? Мауро Икарди и Уанда Нара май не са заедно

Футболистът на " Пари Сен Жермен " Мауро Икарди и брачната половинка му Уанда Нара устояха седмица преди още веднъж да се заприказва за тяхната разлъка.

Таблоидите в Италия и Франция са безапелационни, че още веднъж има проблеми в парадайса и двамата не са дружно! Твърдението е на журналистката Янина Латоре, която се слави като добре осведомена с връзките сред футболиста и русокоската, която е и негов управител.

Тя показа, че новите проблеми имат остарял източник - аржентинската актриса и модел Чайна Суарес. Именно тя беше посочена за повода за раздора преди дни. Тогава близки до фамилията написаха, че Уанда е разкрила известия, които брачният партньор ѝ и неговата сънародничка са разменяли.

След като Икарди измоли завръщането си в обятията на Уанда с жестове и няколко сантиментални изявления в обществените мрежи, той очевидно е траял връзката си и със Суарес. Според Латоре, брачната половинка на футболиста е видяла еротично видео, изпратено от аржентинката до Икарди и още веднъж го е изгонила от у дома.

Снимка: Instagram

За драмата може да съдим единствено от изявления на Уанда, защото футболиста изтри профила си. Няма ги и постовете на русокоската, с които разгласи края на драмата преди дни.

Икарди и Нара са семейство от 2014 година Преди това хубавицата беше омъжена за един от съотборниците на Икарди в " Сампдория " - Макси Лопес. Своеобразната " промяна " на футболисти, която извърши Нара преди години, докара до напрежение, като двамата към този момент някогашни другари стопираха да си приказват и да се поздравяват преди мачовете.

Когато Икарди мина в " Интер ", тифозите упрекваха брачната половинка му, че го подтиква да желае прекомерно огромно заплащане. А при прехвърлянето му в " Пари Сен Жермен " през 2019 година тя беше посочена от почитателите за " черната овца ".

Уанда и Икарди имат 2 деца - Франческа (на 5 години) и Изабела (на 6 години). Блондинката има и трима сина от Маски Лопес - Гастон (на 12 години), Константино (на 11 години) и Бенедикто (на 9 години).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР