Футболистът на Пари Сен Жермен Анхел ди Мария получи ефективна

...
Футболистът на Пари Сен Жермен Анхел ди Мария получи ефективна
Коментари Харесай

Ди Мария получи ефективна присъда за укриване на данъци

Футболистът на " Пари Сен Жермен " Анхел ди Мария получи ефикасна присъда за укриване на налози в Испания. Според първичното решение на съда, той ще би трябвало да лежи 1 година в пандиза и да заплати 2 млн. евро.

Причината е, че ди Мария се е признал за отговорен за укриване на налози в размер 1,29 млн. евро, до момента в който е бил състезател на " Реал " Мадрид (2010-2014 г.) и по този начин е ощетил испанската хазна.

Аржентинецът е получил ефикасни присъди от по 6 месеца по две разнообразни каузи, свързани със случая.

Той обаче надали ще лежи в пандиза. Причината е, че присъди до 2 години в Испания постоянно се заменят, в случай че наказаният е с чисто правосъдно минало, каквото има някогашният състезател на " Бенфика " и " Манчестър Юнайтед ".

От тази опция преди време се възползва съотборника на ди Мария в аржентинския народен тим - Лионел Меси, който размени своята ефикасна присъда от 21 месеца.

Испанската прокуратура се задейства против футболистите, укриващи налози. В момента обект на следствие са звездата на " Реал " Мадрид Кристиано Роналдо и мениджърът на " Манчестър Юнайтед " - Жозе Моуриньо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР