Футболистът на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария иска да

...
Футболистът на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария иска да
Коментари Харесай

Ди Мария очаква Барселона през януари

Футболистът на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария желае да продължи своята кариера в Барселона, твърди „ Le10Sport “. Аржентинският футболист бе на крачка от трансфер на „ Камп Ноу “ през предишното лято, само че договорката пропадна в последния миг, защото двата клуба не съумяха да реализират съглашение по отношение на финансовите параметри.

Ди Мария е един от разновидностите за халфовата линия на Барселона.

29-годишният футболист на този стадий изрично е отказал на шефовете на Пари Сен Жермен възможен трансфер в Китай.

Пари Сен Жермен се чака да продаде Ди Мария през януарския трансферен прозорец, с цел да може клубът да съблюдава разпоредбите за финансов феърплей.

Самият Ди Мария не е удовлетворен от лимитираното игрово време, което получава на „ Парк де Пренс “. Той желае да играе на Мондиал 2018 с националния тим на Аржентина и е наясно какво би трябвало да направи, с цел да бъде включен във финалния състав на Хорхе Сампаоли.

Именно това е една от главните аргументи Ди Мария да откаже на този стадий всички предложения от китайски клубове.

Бившият футболист на Реал напусна Испания през 2014 година, а след несполучлив престой в Манчестър Юнайтед, той мина в редиците на парижани.

Наскоро Ди Мария призна, че желанието на Барселона да го притегли през лятото е било съществено и той е бил на крачка от тоова да стане част от каталунците.

Бивш състезател на Реал призна, че е бил покрай Барса

"Аз бях доста покрай трансфер в Барселона, само че в това време бях и доста надалеч. Никога не изгубих вяра, че може да се случи. В последна сметка обаче до договорка не се стигна “, разяснява аржентинският футболист.

От УЕФА провалили прехвърлянето на Ди Мария в Барса

ПСЖ решен да продаде Ди Мария в Китай
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР