Футболистът на Нюкасъл - Сандро Тонали и адвокатите му ще

...
Футболистът на Нюкасъл - Сандро Тонали и адвокатите му ще
Коментари Харесай

Сандро Тонали е залагал единствено за победи на Милан

Футболистът на Нюкасъл - Сандро Тонали и юристите му ще се срещнат през днешния ден с италианската прокуратура във връзка със сканадала с незаконни залагания, написа " Гадзета дело Спорт ".

Според изданието е все по-вероятно да се реализира бързо съглашение сред двете страни. Тонали ще признае виновността си и ще сътрудничи напълно на управляващите, като ще се стреми дисквалификацията му да бъде за една година, като даже има алтернатива тя да е още по-малка - 10 месеца.

Първата среща сред представителите на Тонали и прокурорите ще бъде точно за уточняването на изискванията на съглашението, с което Тонали ще признае виновността си. Това незабавно ще понижи на половина глобата, която прокуратурата смяташе да желае. Бившите юристи на Милан и настоящи юридически бранители на футболиста - Маурицио Скакабарози и Марко Фено, ще показват отбраната на своя клиент, като се концентрират на първо място върху дейното съдействие от негова страна (поради което могат да предложат на проверяващите нови разкрития) и върху цялостното му осъзнаване на позволената неточност.

Случаят с Тонали е по-специфичен, защото той е залагал в незаконни платформи на мачове на Милан точно до момента в който е бил част от " росонерите ". Освен това футболистът е правил
залози и до момента в който е бил в някогашния си клуб Бреша. Все отново той е залагал на победи на тимовете си, тъй че няма спортно нарушаване, само че все пак глобата му сигурно ще е по-голяма в съпоставяне със 7-те месеца дисквалификация (плюс 5 рехабилитация) на футболиста на Ювентус Николо Фаджоли, който не е правил залози на мачове на " бианконерите ".

Ето за какво е евентуално в последна сметка да се реализира съглашение за 12-месечна дисквалификация на Тонали. Желанието на всички е за бързо решение на проблема, като се чака развиване да има след доста малко време.
 Ювентус поддържа изцяло Фаджиоли
Ювентус поддържа изцяло Фаджиоли

" Бианконерите " потвърдиха също, че ще продължат да дават на играча си цялостната му заплата и ще му разрешат да тренира с отбора

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР