Футболистът на Милан Анте Ребич даде интервю за италианския медиен

...
Футболистът на Милан Анте Ребич даде интервю за италианския медиен
Коментари Харесай

Ребич призна, че е изчаквал точния момент, за да се докаже в Милан

Футболистът на Милан Анте Ребич даде изявление за италианския медиен колос „ Gazzetta dello Sport “, в което обхвана много тематики, измежду които бяха и мощното му показване в първите два месеца от годината, бъдещето му в тима и това на Стефано Пиоли, както и звездата Златан Ибрахимович.

"Най-после имах шанса да изиграя няколко мача подред и съумях да покажа на какво съм кадърен. Възползвах се оптимално от този миг. Очаквах тази моя форма, тъй като в предходните три сезона играх на процедура без спиране. Просто изчаквах опцията да се потвърдя в Милан и двата ми гола против Удинезе бяха огромният късмет, от който се нуждаех “, стартира хърватинът.

„ Пиоли? Не зависи от мен дали ще остане. Честно казано, постоянно съм вярвал в себе си. Пиоли ми даде опция да изиграя няколко следващи мача и се пробвах да извлека най-голямата изгода от това “, показа нападателят.

„ Загубихме прекалено много точки при започване на сезона, само че мисля, че отборът има качествата да се цели нависоко, защото видяхме, че можем да се борим с всеки конкурент. Всичко зависи от нас самите. Дали ще остана след двугодишния наем? Рано е да приказваме за бъдещето в този момент. Това, което се случва към нас сега, демонстрира, че не можеш да правиш предсказания в живота. Ще би трябвало да изчакаме и да забележим “, продължи той.

„ Ибрахимович? Той е доста значим състезател за нас и несъмнено една от най-важните фигури в историята на италианския футбол. Характерът и наличието му в действителност оказват помощ на отбора. Той има толкоз огромна класа, като тъкмо неговите индикации ни оказват помощ да подобряваме нашето показване ", съобщи още Ребич.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР