Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба може да продължи кариерата

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба може да продължи кариерата
Коментари Харесай

Почетино прави Пол Погба своя цел №1

Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба може да продължи кариерата си в Пари Сен Жермен, където неотдавна отпред застана Маурисио Почетино. „ Daily Star “ твърди, че аржентинският познавач е подготвен да направи полузащитника своята трансферна цел №1 за лятото.

Смята се, че 27-годишният халф обезверено желае да напусне „ Олд Трафорд “, а Юнайтед е подготвен да го продаде в края на акцията.

Основни кандидати за неговия автограф се считаха Реал Мадрид и някогашният му клуб Ювентус, само че обстановката може да се помени с идването на Почетино в ПСЖ. Бившият управител на Тотнъм има вяра, че Погба е идеалният състезател, към който да построи нов тим.

Въпреки че излезе от кипенето в Юнайтед - и загуби мястото си по-рано този сезон, спечелилият на Световното състезание във Франция през 2016 година към момента е един от най-горещите парцели на футболната планета.

А Поч е уверен, че може да стартира сполучлив удар за неуредения плеймейкър на Юнайтед и да победи Реал Мадрид и Ювентус до подписа си.

Смята се, че „ алените дяволи “ ще изискат към 75 милиона паунда през идното лято, с цел да се разделят с Погба, който има контракт с клуба до 2022 година.

Самият французин, който подвигна формата си през последния месец, може да избра ново предизвикателство и да отиде в ПСЖ, вместо да се връща в Торино.

Transfer news and rumours LIVE: Pochettino makes Pogba top PSG transfer target
— Goal Africa (@GoalAfrica) function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР