Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е следен от два

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е следен от два
Коментари Харесай

Погба си тръгва от Ман Юнайтед, но може да остане във Висшата лига

Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е наблюдаван от два британски клуба. „ Sky Sports “ твърди, че заинтригуваните страни даже са се свързали с сътрудника на французина. Както е известно, договорът на 29-годишният полузащитник изтича през лятото и на този стадий наподобява все по-вероятно той да си тръгне от „ Олд Трафорд “ като свободен сътрудник, само че в този момент има късмет обаче той да остане в Англия.

Смяташе се, че Погба може да се завърне в Ювентус или да премине в Реал Мадрид, Барселона или Пари Сен Жермен. Оказва се обаче, че пред него има и опцията да остане на Острова и да смени „ алените дяволи “ с някой от огромните му съперници. Сигурно е, че два клуба имат интерес към него, само че за момента имената им не се разкриват.

Към сегашния миг Погба към момента не е получил публично предложение от нито един от клубовете, които го желаят. Затова и той не е взел решение за бъдещето си, като евентуално ще изчака след края на сезона. Все още съществува и опцията той въпреки всичко да реши да остане в Манчестър Юнайтед, само че французинът първо желае да види кой ще бъде новият управител на тима.

Настоящият сезон не е от най-хубавите за Погба на "Олд Трафорд ". Той стартира с няколко мощни мача, само че след това се контузи и излезе от форма. До момента той е изиграл 23 мача, във всички шампионати, в които е записал 1 гол и 9 асистенции на сметката си.

As well as Real Madrid, PSG and Juventus, two Premier League clubs have shown interest in signing Paul Pogba in the summer on a free transfer.
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР