Футболистът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек ще настоява

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек ще настоява
Коментари Харесай

Евертън спасява недоволния Ван де Беек през януари

Футболистът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек ще упорства да напусне Манчестър Юнайтед, в случай че не получи повече шансове за изява през идващите месеци. 24-годишният халф е неудовлетворен от сегашната си обстановка на „ Олд Трафорд “ и може да си тръгне още през януари в търсене на постоянно време за игра.

Съобщава се, че Ван де Беек е бил покрай напускането на Юнайтед в посока Евертън през летния трансферен прозорец след разочароващ първи сезон. Но мениджърът на „ алените дяволи “ Оле Гунар Солскяер е заречен повече благоприятни условия за нидерландеца, убеждавайки го да остане.

Тези благоприятни условия по този начин и не идват, защото Ван де Беек има едвам два старта досега през сезона, като нито един от тях не беше във Висшата лига.

Според Фабрицио Романо халфът възнамерява да напусне Юнайтед още през януари. Смята се, че италиански и испански клубове имат интерес към него, само че оставането му във Висшата лига евентуално би му харесало повече.

По тази причина от Евертън са подготвени да възобновят интереса си към нидерландсикя национал. Така той би добавил още повече креативност към отбора халфовата линия на Рафа Бенитес, която сега включва Абдулай Дукуре и Алън.

Лично пък спортният шеф на „ карамелите “ Марсел Брандс не изключи опцията мърсисайдци да привлекат халфа още през януари.

„ Ван де Беек е в листата ни от играчи, които желаем. Питахме Юнайтед за него при започване на трансферния прозорец, само че тогава договорка не бе допустима. В края на трансферния прозорец ни се обади сътрудника му, които ни сподели, че може би въпреки всичко ще е допустимо той да премине при нас чартърен, само че в последната минута договорката още веднъж бе блокирана. Всичко зависи от това по какъв начин споделят двата клуба в такава обстановка. Все отново в този момент е още началото на октомври и всичко може да стане. Играчите получават травми, също така Юнайтед се бори на няколко разнообразни фронта. Дони е доста добър футболист, няма подозрение в това. Искам да стартира да играе и да се върне в националния отбор на Нидерландия. Но в тим като Юнайтед напрежението е огромно и битката за титулярно място е сериозна. Видяхте в събота те имаха на скамейката Кристиано Роналдо, Джейдън Санчо и Пол Погба “ съобщи спортният шеф на Евертън пред нидерландската телевизия „ NOS “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР