Футболистът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек e отхвърлил

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек e отхвърлил
Коментари Харесай

Ван де Беек отказал да премине в Нюкасъл до края на сезона

Футболистът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек e отхвърлил опция да се причисли към Нюкасъл чартърен до края на сезона. „ Telegraph “ разкрива, че „ свраките “ са се обърнали към халфа посредством медиатор, само че той е отхвърлил предлагането макар сериозния интерес от страна на борещия се за оцеляването във Висшата лига отбор, заради рисковата им позиция в класирането.

„ На Нюкасъл е било декларирано че някогашната звезда на Аякс не желае да се причисли към тях, както стоят нещата “, твърди журналистът на изданието Люк Едуардс.

„ Това частично се дължи на обстоятелството, че Манчестър Юнайтед не желае губи играчи от първия си тим по средата на сезона, само че и тъй като играчът няма да предпочитание да премине краткотрайно на „ Сейнт Джеймс Парк “. Нюкасъл може да се обърне по-късно още веднъж към нидерландеца, само че те имат по-належащи потребности сега с двама бранители, търсени тази седмица “, добави Едуардс.

Ван де Беек по този начин и не съумява да откри място в състава на „ алените дяволи “ след прехвърлянето си от Аякс през лятото на 2020 година. Той беше подценяван както от някогашния управител Оле Гунар Солскяер, по този начин и от сегашния ментор Ралф Рангник.

Германецът даде на Ван де Беек 20 минути против Астън Вила във ФА Къп предишния понеделник и похвали представянето му, намеквайки, че може би е направил задоволително, с цел да си завоюва стартово място, само че 24-годишният състезател беше оставен на скамейката в събота още веднъж против бирмингамци, като се появи единствено в последните две минути на мача.

Exclusive: Newcastle fail in Donny van de Beek loan move but optimism grows on Diego Carlos deal |
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР