Футболистът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш е готов да подпише

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш е готов да подпише
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш готов да подпише нов договор, но има две важни условия

Футболистът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш е подготвен да подпише нов дълготраен контракт с клуба, само че единствено в случай че същото направи и неговият съотборник Пол Погба, твърди „ Sun “.

Португалецът играе за „ алените дяволи “ от януари предходната година, когато подписа до лятото на 2026-а с алтернатива за още 12 месеца, само че от управлението на отбора желаят да възнаградят отличното му показване с нов контракт и удвояване на заплатата.

Въпреки преференциалното предложение Фернандеш не е почнал договаряния с клуба, а избира да изчака идващите месеци и да види по какъв начин ще се развият нещата с Погба, а също по този начин и с държанието на клуба на трансферния пазар през лятото.

Договорът на френския национал е до идващото лято, само че от Ман Юнайтед може да решат да се разделят с него след края на сезона, с цел да не рискуват да го изтърван без пари следващата година.

Изданието добавя, че основите цели на „ алените дяволи “, са двете звезди на Борусия Дортмунд - Ерлинг Халанд и Джейдън Санчо, като те биха изиграли значима роля при подновяването на договора на Фернандеш, в случай че някой от тях бъде притеглен.

Bruno Fernandes WILL sign new Man Utd deal and stay at Old Trafford… but only if Paul Pogba does the same |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР