Футболистът на Манчестър Юнайтед Ашли Йънг заяви, че все още

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Ашли Йънг заяви, че все още
Коментари Харесай

Ашли Йънг: Не съм играл само като вратар и като опорен халф за Юнайтед

Футболистът на Манчестър Юнайтед Ашли Йънг съобщи, че към момента вижда себе си като крило, въпреки напоследък да извършва съвсем напълно функционалностите на ляв краен защитник в състава на " алените дяволи ".

32-годишният британски национал получи редица похвали за представянето си в дербито с Ливърпул, когато обезличи голмайстора на противника Мохамед Салах, с което спомогна за успеха на Юнайтед с 2:1.

" Не знам коя е най-хубавата ми позиция на терена. Вече не съм сигурен. Все още виждам себе си като крило, тъй като играех на тази позиция доста дълго време. Играел съм и като плеймейкър, и като нападател. Единствено като вратар и като опорен халф към момента не съм се пробвал за Юнайтед ", съобщи някогашният състезател на Уотфорд и Астън Вила.

" Знам, че когато и мениджърът да ми каже, че ще играя, аз излизам и давам 100 % от себе си и се старая да играя добре, което мисля, че и върша през този сезон. Всеки футболист желае да играе в колкото се може повече мачове. До края на сезона има още много срещи и до момента в който играя добре и мениджърът е удовлетворен от представянето ми, аз желая да обличам екипа и да излизам на терена ", добави Йънг.

Англичанинът, несъмнено удовлетворен от представянето си в дербито с Ливърпул, употребява профила си в една от обществените мрежи, с цел да се обърне към почитателите си и да се пошегува с Мохамед Салах: " Спрете да ме питате! Той не е в джоба ми, заклевам се, че не е там. "
Ashley Young still sees himself as a winger despite emerging as Jose Mourinho's first-choice left-back. https://t.co/KG4OYPIecs pic.twitter.com/k1vsiASoke
— ESPN FC (@ESPNFC) March 12, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР