Футболистът на Манчестър Сити Кайл Уокър е трябвало да се

...
Футболистът на Манчестър Сити Кайл Уокър е трябвало да се
Коментари Харесай

Кайл Уокър се извинявал лично на феновете за поредната си изцепка

Футболистът на Манчестър Сити Кайл Уокър е трябвало да се извини самостоятелни на част от почитателите на клуба за това, че е нарушил наложените правила, които са част от ограниченията за битка с пандемията от ковид.

Англичанинът бе заловен на два пъти да не се преценява с ограниченията за обществена отдалеченост през последните седмици. Първият случай бе, когато се забавляваше се с продажница в неговия апартамент, а неотдавна посети майка си и сестра си в родния Йоркшир.

Според „ Sportsmail “, англичанинът е бил подложен на голям брой рецензии и е останал извънредно смутен, когато е схванал, че почитателите са изпратили имейли до клуба, в които се оплакват от неговите дейности. Това е предиздвикало бранителя да се извини документално и да изпрати по една тениска на някои от последователите на тима.

„ Кайл се намира в много неприятна позиция и знае, че разочарова всички. Писа на някои от почитателите на клуба, като даде своите извинения и им сподели, че ще се промени към по-добро ", написа източник, непосредствен до клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР