Футболистът на Манчестър Сити Бенжамен Менди бе оправдан по седем

...
Футболистът на Манчестър Сити Бенжамен Менди бе оправдан по седем
Коментари Харесай

Оправдаха Менди по седем обвинения, за други две ще има ново дело

Футболистът на Манчестър Сити Бенжамен Менди бе оневинен по седем от общо девет обвинявания в обезчестяване и опит за обезчестяване. По другите две обвинявания журито не съумя да стигне до решение, а прокуратурата разгласи, че ще изиска да се организира ново дело за тях.

След траяло пет месеца дело и 14-дневно съвещание на журито в Кралския съд в Честър, в последна сметка изходът бе удобен за 28-годишния футболист, който покри лицето си с ръце, откакто чу присъдата. Другият обвинен Луис Саха Матюре бе оневинен по три обвинявания, а по други шест журито не взе решение.

Манчестър Сити разгласява малко известие, в което се отбелязва, че клубът е осведомен с решението на съда, само че не може да прави спомагателни мнения, защото към момента процесът не е завършен. " Гражданите " извадиха Менди от състава си през август 2021-ва година, откакто на футболиста бяха повдигнати обвинявания, а месец по-късно спря да му заплаща заплатата. Договорът на Менди с клуба изтича в края на сегашния сезон.

По време на делото прокуратурата дефинира Менди като „ грабителски сериен изнасилвач “, само че самият състезател отхвърли в миналото да е правил секс с жена срещу волята ѝ. „ Начинът, по който те идваха при мен, не беше поради външния ми тип, а поради футбола ". Той призна пред съда, че се насладил на това „ да прави секс с доста дами “. Но акцентира, че в случай че жена е „ откажела “, той би „ бил окей, приемайки го и спирайки “. Той добави, че за него е било „ обикновено “ да прави секс с няколко дами за една вечер и „ не се тормозил “ по отношение на потреблението на противозачатъчни, признавайки, че може да бъде „ непочтителен “ при говоренето за дами. Менди сподели още, че престоят му в пандиза, в очакване за делото от август предходната година насам, го е предиздвикало „ да осъзнае доста неща “ и да разбере, че „ вътрешно изпитва болежка “. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР