Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов смята, че минималното предимство на

...
Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов смята, че минималното предимство на
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Мисля, че ще се поздравим с шампионската титла

Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов счита, че минималното преимущество на разградчани пред ЦСКА в класирането ще им помогне да завоюват купата.

с 3:2, с цел да оглавят още веднъж класирането в Първа лига.

" Изключително сложна победа. Поздравявам тима на Левски, тъй като момчетата играха извънредно добре и ни затрудниха оптимално. Мачът стартира добре за нас. Накрая те взеха преднината. Радвам се, че показахме шампионски нрав и обърнахме мача. В моята глава нямаше съмнения, не мога да кажа за другите момчета. Не мисля, че някой бе навел глава в 60-ата минута. Обърнахме мача с две обстановки и два гола. Не можем да се предадем, това си го казахме и в съблекалнята. Днес трябваше да се вземе този мач ", показа играчът след срещата.

Българският национал призна, че в лагера на отбора са се вълнували от резултата на съперника им за купата ЦСКА. и разрешиха на Лудогорец да ги изпревари в класирането.

" Със сигурност имаше пренавити играчи, поради резултата на " Армията ". След като разбрахме резултата има споделих да се успокоим и да се концентрираме върху нашата игра. Важно е ние какво ще създадем, не съперника ни за купата. При нас напрежение няма. Винаги настоявам, че в случай че има напрежение при един футболист, той не може да покаже своите качества и гений. Трябва да сме спокойни и да имаме вяра в себе си. Няма значение кой какво написа и какво приказва. Трябва да си гледаме нашата игра и мисля, че най-после ще се поздравим с шампионската купа ", добави той.

Нападателят чака сложен заключителен мач против Черно море и добави, че не се вълнува от дербито сред ЦСКА и Левски в последния кръг.

" Надявам се, че сме си взели бележки. Днес Господ ни даде втори късмет и би трябвало да го вземем. Направихме прекомерно доста дарове, би трябвало да спрем. Във футбола всичко е допустимо. Чака ни тежък мач против Черно море добър и порядъчен тим с положителни играчи. От на следващия ден стартирам да приказвам на всички играчи, че би трябвало да сме подготвени не на 100, а на 1 000%. Не мога да кажа, че ще поддържам Левски до края на сезона. Аз съм за Лудогорец ", приключи той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР