Футболистът на Локомотив (София) Селсо Рапосо разказа, че е добър

...
Футболистът на Локомотив (София) Селсо Рапосо разказа, че е добър
Коментари Харесай

Футболист на Локо призна, че е добър приятел с Жоао Кансело

Футболистът на Локомотив (София) Селсо Рапосо описа, че е добър другар със международна футболна звезда. Става дума за сънародника му Жоао Кансело, който играе за Байерн (Мюнхен) чартърен от Манчестър Сити. 26-годишният футболист от efbet Лига описа, че двамата са от едно място - Байша да Банейра, и са израснали дружно.
 Локомотив (София) и дубълът на ЦСКА 1948 си спретнаха зрелищно тъждество в контрола Локомотив (София) и дубълът на ЦСКА 1948 си спретнаха зрелищно тъждество в контрола
В локалния парк, където двамата прекарват летните си ваканции, се играело футбол всеки ден. " Имаше два терена и там играеха в действителност качествени футболисти. По-големите позволяваха на Жоао да играе на тяхното поле, единствено на него. По това време той беше над междинното равнище. Сутрин отивахме в парка и той беше първи там. Оставахме до следобяд и по-късно отивахме да се гмуркаме с рибарските лодки.

Беше необикновено детство. Така се запознахме нашата група другари. Разбира се, Жоао към този момент е народен и международен образец. И до през днешния ден поддържаме връзка и имаме група в WhatsApp, в която сме цялата компания ", описа Рапосо пред " Esporte ao Minuto ".

" Ще бъда почтен и това не е единствено тъй като съм му другар. Той е освен най-хубавият краен бранител в света, само че за мен е един от най-хубавите играчи в света. Ще ви дам образец: през лятото играем мачове против експерти, против топ играчи. Играем против тях и считаме, че са в действителност положителни, само че Жоао има освен това.

Той има удар с глава, има ляв крайник, има десен крайник, има устойчивост, има физически потенциал... Той има всичко, което би трябвало да има един състезател. Всичко. И доста хора го подлагат на критика и споделят, че се пази зле. Предизвиквам тези хора да вземат топката и да излязат един против един с него и да броят какъв брой пъти са подали. Смешно е да се опитваш да го критикуваш ", отсича португалецът при " железничарите ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР